Vad vill du uppleva? Här samsas historiens hammarslag med dagens tygdesign och glasblåsarkonst! Finspång rymmer besöksmål från slott till koja och med häftiga mat-, kultur- och idrottsupplevelser nära inpå.
Vad vill du uppleva? Finspångs slott är ett av landets största barockslott och är placerat i en underbar miljö mitt i Finspångs centrala delar.
Vad vill du uppleva? En av många och fortfarande levande bruksmiljöer som finns bevarade i vår kommun är genuina Rejmyre Hantverksby. Här hittar du butiker för både kläd- och inrednings intresserade, utställningar, restaurang, bibliotek, turistinformation och sist men inte minst Reijmyre Glasbruk, världsberömt för sitt fantastiskt vackra konst- och bruksglas.

Välkommen till Finspång!

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region, där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande.

Finspång har något för alla! Vad vill du uppleva?

FLER FINSPÅNGSKARTOR

Kraften i Finspång

Finspång är en plats mitt i Sverige. Vi skulle kunna säga att vi har nära till allt. Men det säger vi inte. För vi vill berätta om allt fantastiskt som finns här, i vårt Finspång - om kraften i Finspång.

Evenemang i Finspång 2023

Visa alla evenemang

HÄR KAN DU FÖLJA OSS PÅ INSTAGRAM!