Vad vill du uppleva? I Östergötlands bästa friluftskommun finns 368 sjöar, vackra vandringsleder och spännande äventyr som väntar på dig.
Vad vill du uppleva? Här samsas historiens hammarslag med dagens tygdesign och glasblåsarkonst! Finspång rymmer besöksmål från slott till koja och med häftiga mat-, kultur- och idrottsupplevelser nära inpå.
Vad vill du uppleva? Finspångs slott är ett av landets största barockslott och är placerat i en underbar miljö mitt i Finspångs centrala delar.
Vad vill du uppleva? En av många och fortfarande levande bruksmiljöer som finns bevarade i vår kommun är genuina Rejmyre Hantverksby. Här hittar du butiker för både kläd- och inrednings intresserade, utställningar, restaurang, bibliotek, turistinformation och sist men inte minst Reijmyre Glasbruk, världsberömt för sitt fantastiskt vackra konst- och bruksglas.

Välkommen till Finspång!

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region, där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande.

Finspång har något för alla! Vad vill du uppleva?

FLER FINSPÅNGSKARTOR

Kraften i Finspång

Finspång är en plats mitt i Sverige. Vi skulle kunna säga att vi har nära till allt. Men det säger vi inte. För vi vill berätta om allt fantastiskt som finns här, i vårt Finspång - om kraften i Finspång.

Evenemang i Finspång 2022

Visa alla evenemang

HÄR KAN DU FÖLJA OSS PÅ INSTAGRAM!