Evenemang

Finns i Finspång

Finspång
Den 15 oktober är det äntligen dags igen – Årets stora mässa går av stapeln på Arena Grosvad.

Temat för årets mässa är Bo & Leva Hållbart och kommer bjuda på en massa spännande saker. Panelsamtal med Heidi & Björn, bygg Lego med Vidar Olsson, lyssna på kocken Paul Svensson, sjung och dansa med Bamse & Lova, besök över 70 företagsmontrar och mycket mer! – Vår konferencier Åsa Sjöberg sköter snacket hela dagen!

Program
10.00 Heidi & Björn
Det äkta paret Björn Ferry och Heidi Andersson har lagt elitidrottandet åt sidan satt upp målet att vara fossilfria till år 2025. Åhörarna får ett rejält studiebesök i Heidi Anderssons och Björn Ferrys liv, planer, strategier och konkreta åtgärder så här långt. Ledordet för det forna elitidrottarna är HANDLINGSKRAFT!

12.00 Bamse & Lova
Tillsammans med publiken bjuds det på kända barnsånger och rörelser för hela kroppen. Det kommer bli omöjligt att sitta still! Under ca 40 minuter bjuds det på klassiker som ’Huvud, axlar, knä och tå’, ’Krokodilen’ och ’Imse vimse spindel’ samt massor av välkända barnlåtar. Föreställningen passar hela familjen men är främst riktad mot barn mellan 2-7 år. Efter föreställningen är det Meet and greet, där du får möjlighet att träffa BAMSE och Lova.

14.00 Paul Svensson
Paul Svensson brinner för att inspirera till en grön matfilosofi. Kärnan i passionen ligger i att öka respekten för allt som produceras, alla delar av råvarorna men också förädlad mat för att på sätt minska vårat resursanvändande och kanske på sikt eliminera det vi idag kallar för matsvinn.

Vidar Olsson
Under 2021 vann Vidar Olsson från Norrköping tävlingen Lego Masters Sverige tillsammans med Felix Ternman från Malmö. Kom och bygg lego och låt fantasin flöda! Vidar hjälper till och ger tips. Det kommer finnas väldigt mycket lego på plats och en och annan tävling under dagen!

Välkommen till Arena Grosvad 15 oktober

Prisinformation

Barn 0-6 år: Fri entré Barn & ungdom 7-17 år: 75:- Ungdom 18-25 år & pensionär: 100:- Vuxen: 150:- Familj (2 vuxna, 2 barn 7-17år): 325:-